Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (10)Başkan Ergün ve beraberindekiler mahalle halkı tarafından miting havasında karşılandı. Başkan Ergün, “Alnımız açık, gönlümüz rahat bir şekilde Sarıgöl’e hizmet ettik. En güzel hizmetleri sizlere ulaştırmanın gayreti içinde olacağız. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekili seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partimize desteklerinizi bekliyoruz” dedi.   

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte Sarıgöl ilçesine bağlı Çimentepe mahallesini ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, KAÇEP İlçe Başkanı Fatma Öztürk, meclis üyeleri eşlik etti.  Mahalle muhtarı Kubilay Tanrıöver’in çiçek takdimi sonrasında esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Ergün, hayırlı işler dileklerini de iletti. Çimentepe mahalle muhtarı Kubilay Tanrıöver, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (16)

“ÇİMENTEPE BUGÜN TARİH YAZIYOR”

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, “Bizleri miting havasında gönülden karşılayan Çimentepe bugün tarih yazıyor. Büyük işlere imza atan Cengiz Başkanımızı büyük bir coşkuyla karşıladınız. Bu benim için büyük onur ve gururdur. Biz şunu anlıyoruz, demek ki güzel işler yapıyoruz, gönülden karşılanıyoruz. Yaklaşık bir aydır Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayımız aynı zamanda MYK üyemiz, ağabeyimiz, bizim memleketimizde istihdam sağlayan, bizim üzümümüzün ihracatı anlamında pazarını sağlayan Ali Uçak ile mahalleleri tek tek dolaşıyoruz. Biz ne anlatıyoruz, memleketin toprağı nasıl gelişir? Çiftçi nasıl gelişir?  Biz bunları anlatıyoruz. Her gittiğimiz yerde de karşılığını görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile gittiğimiz Alaşehir’de muhteşem bir atmosfer vardı. Çünkü hizmet konuşuluyor, hizmet anlatılıyor. Güzel insanlar güzel konuşur. Becerikli ve kabiliyetli insanlar iş üretir. Bizleri büyük bir sevgi seli ile karşıladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (19)

“MANİSA’NIN HİZMETKARI OLMAK İSTİYORUM”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise coşkuyla karşılanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gittiğimiz bütün ilçelerde, mahallelerde coşkuyla karşılanmamızın nedenlerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli abim Büyük Başkan Cengiz Ergün’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Ankara’ya gitmek demek tarımın önündeki sorunları aşmak demek, Manisa’nın 17 ilçesine Büyükşehir Belediye Başkanımızın daha fazla hizmet yapması demektir. Başkanımızın projelerinin Ankara’da onaylanması için önayak olacak, onun için çalışacağız. Çiftçiliği bilen, tarımı bilen bir kardeşiniz, evladınız olarak, 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy, Milletvekili seçimleri için de Milliyetçi Hareket Partimize de bir oy istiyoruz. Sizlere hizmetkar olmak için Manisa-Ankara arasında köprü olacağım. Manisa’ya hizmet etmek benim için onurdur, şereftir” dedi.

Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (7)

“ALNIMIZ AÇIK, GÖNLÜMÜZ RAHAT BİR ŞEKİLDE SARIGÖL’E HİZMET ETTİK”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bizleri coşkuyla karşıladığınız için Allah sizden razı olsun. En güzel duygu en büyük mutluluk gülen gözleri görmektir. 2009 yılında Allah nasip etti, Manisa Belediye Başkanı olduk, 2014 yılında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi olduk. 2019 yılında bir daha bu şerefi bize verdiniz. Oyunuzu esirgemediniz. Buraya 17 ilçede 1088 mahalleye alnı açık bir şekilde hizmet etmenin huzuruyla geldik. Manisa’nın tamamında 6 Milyar TL’nin üzerinde yatırım yaptık. 240 milyon lira sadece Sarıgöl’e yatırım yaptık. Çimentepe’de de birçok yatırımı hayata geçirdik. Tırazlar, Çimentepe, Ömerler, Kahramanlar ve Yeniköy arasında 15 kilometrelik asfaltlama çalışması yaptık. Çimentepe’nin en önemli sorunlarından birisi içme suyu sorunuydu. 2 tane içme suyu sondajı yaptık. Kanalizasyon hattı, içme suyu isale hattı döşeme çalışması yapıldı. Daha sağlıklı bir yaşam alanı olması amacıyla 1000 kişilik foseptik montajı gerçekleştirdik. Çevre ve insan için arıtma tesisleri çok önemli. Tam 57 Milyon TL yatırım bedeli ile yapımına başladığımız Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı bitti ve geçici kabul noktasına gelindi. Sarıgöl için yaptığımız bu yatırım helal-i hoş olsun” dedi.

Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (11)

SARIGÖL MEYDANI’NA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ

Başkan Ergün, “Bu bölgenin en önemli ürünü üzüm. Üretim noktasında zarar görülmemesi için bu bölgede 10 adet dolu savar faaliyete geçirdik. Çiftçi kardeşlerimize zarar gelmemesi açısından bu yatırımı yaptık. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçen Necati Başkanıma da teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemizin büyük bir çabası ile Sarıgöl’ün çehresini değiştirdik. Sarıgöl’e yakışır çok güzel bir meydan projesi hazırladık. Bu meydanda aktiviteler, törenler olacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün at üstündeki heykelini oraya yapacağız. Meydan projemizin protokolleri yapıldı, bütün hazırlıklar bitti. Seçim sonrası EKAP’tan ihale gününü alacağız. Ve bu yaz bu meydanı inşallah sizlerin kullanımına sunacağız. Allah bitirmeyi nasip etsin” dedi. 

Çimentepe’de Miting Gibi Karşılama (4)

ÇİMENTEPE MAHALLESİNE 20 BİN METREKARE KİLİT PARKE MÜJDESİ

Başkan Ergün, “Muhtarımızın bir talebi oldu. Hizmetin sonu gelmiyor. Bizler de hizmet için varız. Mahallemizde 20 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması yapacağız. Sarıgöl Belediye Başkanımız Necati Selçuk ile birlikte bu hizmeti hayata geçireceğiz. Yapacağımız hizmetlerde Milletvekillerimiz de Ankara’dan bizlere destekte bulunacak.  İçimizden biri herkesle iletişimi olan, bu bölgenin insanı sevgili kardeşim Ali Uçak’a oy istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ali Uçak’ı Ankara’ya gönderelim. Bugün burada Çimentepe mahallemizde olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün ziyaretinin sonunda çocuklara kırtasiye seti ve top dağıttı.  Mahalledeki kadınlara da dikiş seti hediye edildi.

Editör: Zerrin Ağar