Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı yerel ve ulusal basının temsilcileriyle buluştu. Toplantıya CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve parti yöneticileri katılım gösterdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “17 ilçede 49 aday adayı var. Adaylarla görüşme yapılacak. Sonrasında anket düzenlenecek. Mevcut başkanlar için memnuniyet anketi yapılacak. Eğer mevcut başkanlar güvenoyu alırsa yola devam edilecek. Sonuçlar 20-25 aralık tarihleri arasında açıklanacak. Büyükşehir için 5 aday adayımız var. Anket çalışması yapılıyor. Kim önde çıkarsa o adayımız olacak. Manisa için doğru aday belirlemenin nasıl olacağını görüştük. Manisa’da halka sormanın daha doğru olacağını düşündük. Sonuçlar yakın çıkarsa sandık kurup örgüte soracağız. Sonuçlar eşit çıkıp aday adaylarından biri kadınsa adayımız kadın olacak.” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ 'İTTİFAK OLMAZ' DEMİŞTİ... BAŞARIR'DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti’nin ittifak yapmama kararı üzerine konuşan CHP’li Ali Mahir Başarır ise, “Meral hanımın kararına saygı duyuyorum ama bu iktidarı İYİ Parti tabanı affetmeyecek. Bu nedenle onlarla 31 Mart seçimlerinde iyi olacağız. Kendi başkanlarımızın olduğu yerlerde ciddi anketler olacak. Her yerle ilgili tüm çalışmalar yapılıyor. Kimi yerlerde sandık kurulacak. Kimi yerlerde anketler belirleyici olacak.” şeklinde konuştu.

Manisa'da belediye başkanı "ihanet" dedi ve açıkladı! Manisa'da belediye başkanı "ihanet" dedi ve açıkladı!

Kaynak: Almıla Nur Berilğen