Programda Zeyrek’in projelerini açıklamasından sonra söz alan CHP Genel Başkanı Özel, “Her iki milletvekilimizin de Manisa’da bize, belediye başkanlarımıza, belediye başkan adaylarımıza inanılmaz emekleri var. İnanılmaz gayretleri var. Milletvekilliği noktasında bugüne kadar koştuk yetiştik. Bundan sonra bıraktığım boşluğu, sizin 3 milletvekiline verdiğiniz görevi 2 arkadaşım bir arada yapmaya çalışıyorlar. Ben her ikisine de minnet duyuyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Özel’in bu konuşması, CHP’nin Manisa listesinden seçime giren ve mazbatayı alır almaz DEVA Partisi’ne katılan Selma Aliye Kavaf’ı getirdi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP’nin öncülüğündeki 6’lı Masa’nın ortaklarından biri de DEVA Partisi’ydi. O dönemde CHP’nin grup başkanvekili olan ve Manisa’daki vekil listesinin hazırlanmasında büyük paya sahip Özgür Özel’in de katkılarıyla Selma Aliye Kavaf CHP’nin 4’üncü sıra milletvekili adayı gösterilmiş ve Meclis’e girmişti.  Kavaf, mazbatasını alır almaz CHP’den istifa ederek DEVA Partisi’ne katılmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi