Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin ortak mutabakatıyla milletvekili adaylarının artık ön seçimle seçileceğini belirtti.  

  CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Erdem, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyelerinin ortak mutabakatıyla adayların ön seçimle belirlenmesine karar verdiklerini dile getirerek, “MYK’mızın ilk önemli kararlarından biri budur. Parti sözcümüzün dün açıklamış olduğu tüzük değişikliğinin kapsamında yer alan maddelerden biri de bu olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi emektarlarının bunu heyecanla beklediğini biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

  “BİZ HER ŞART VE KOŞULDA BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ FİKİR VE DÜŞÜNCE HÜRRİYETİNİN TEMİNATIYIZ”

  Sosyal medyada kendilerine yönelik eleştiri ve tepkileri dikkatli bir şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Erdem, “Biz her şart ve koşulda bütün yurttaşlarımızın her türlü fikir ve düşünce hürriyetinin teminatıyız. Önümüzdeki yerel seçimlerde ciddi başarıları elde edebilmek için bütün eleştirileri dikkatle masaya yatıracağız” açıklamasında bulundu.

"BUGÜNDEN İTİBAREN BABALA TV'DEKİ KILIÇDAROĞLU'NU GÖRECEKSİNİZ"

Eren Erdem, “Biz her şart ve koşulda bütün yurttaşlarımızın her türlü fikir ve düşünce hürriyetinin teminatıyız. Şunu çok net ifade etmek istiyorum, önümüzdeki yerel seçimlerde ciddi başarıları elde edebilmek için bütün eleştirileri dikkatle masaya yatıracağız. Özellikle genç kardeşlerime sesleniyorum; karşınızda 16 yaşında gencecik bir çocuğu fikirleri yüzünden tutuklatan Recep Tayyip Erdoğan yok. Babala TV’de seyrettiğiniz Kılıçdaroğlu var. Montaj videolarla, kurgularla, sahte iftira ve palavralarla seçim boyunda tahkir edilen hatta ve hatta inancı ve kimliği bile tartışma konusu yapılan, demokrat dedeniz var. Sizler de, bugünden itibaren sosyal medyada size sarayın ve saray medyasının anlattığı, tanıttığı, tarifini onların yaptığı yalan, iftira ve montajla karaladıkları Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP imajını değil, Babala TV’de izlediğiniz hiçbir sorudan, eleştiriden asla kaçmayan, bilgeliğiyle, ferasetiyle, olgunluğuyla seçim kampanyası boyunca sizleri kendisine hayran eden Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreceksiniz… Çok sevdiğiniz gerçek Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Cumhuriyet Halk Partisine güvenin…" dedi. 

Editör: Onur Yılmaz