CHP içinde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi yaşanan belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde kriz patlak verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin aday gösterilmemesi iddiası, parti içinde tepkilere neden oldu. Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, bu kriz ortamında partinin içindeki bazı isimlere sert eleştirilerde bulundu.

Erdem, daha önce de Bülent Tezcan, Muharrem Erkek ve Onursal Adıgüzel'i işaret ederek 'Belediyelere çöküyorlar' sözleriyle dikkat çekmişti. Şimdi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu olan Murat Ongun'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Eren Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ongun'un CHP için "Bu s...... partisi dernek olsada ülke kurtulsa" ifadelerini kullandığını iddia etti. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde yaşananları da eleştiren Erdem, "Mehmet Cengiz’in, 5’li çetenin adamlarını 'belediye başkan adayı' yapma noktasında attığınız her adımda ensenizdeyim." dedi.

Eren Erdem, Murat Ongun'a yönelik ifadelerle devam ederek şöyle konuştu:

Saraçhane’nin maaşlı trolleri, zevzek ve gevezeleri beni Twitter’da TT yapmış.

Ulan oğlum! Ben, Bu parti için mahpus yatmışım.

Sizin gibi maaşlı beslemelerin propagandasıyla vitesi geriye takmam.

Mehmet Cengiz’in, 5’li çetenin adamlarını “belediye başkan adayı” yapma noktasında attığınız her adımda ensenizdeyim.

Murat Ongun; itini köpeğini paralı trollerini üstümden çek!

Sen, CHP için “bu s….tiğimin partisi dernek olsada ülke kurtulsa” diyen adamsın!

Çek itini köpeğini, ağzımı açtırma!

Kaynak: Haber Merkezi