Başkan Çakır, ziyarette mahallelinin taleplerini ve isteklerini dinleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlarla kurumlar arasında köprü görevi gören mahalle muhtarlarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ile birlikte Turgutlu ilçesine bağlı Çepnibektaş Mahallesini ziyaret ederek Muhtar Hamza Turan ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daire Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri Muhtar Turan’a takdim etti.

GDZ Elektrik duyurdu! 02 Mayıs Perşembe İzmir ve ilçelerinde elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? GDZ Elektrik duyurdu! 02 Mayıs Perşembe İzmir ve ilçelerinde elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?

“Cengiz Başkanımız yalnız yürümeyecek”

‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında mahallelerine yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Hamza Turan, “Cengiz Başkanıma göndermiş olduğu hediyelerinden dolayı öncelikle teşekkür ederim. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizin alt ve üstyapısı yenilendi. Bütün yapılan hizmetlerden çok memnun kaldık. Cengiz Başkanımıza çıktığı yolda mahalleli olarak başarılar diliyoruz. Bu yolda yalnız yürümeyecek. Hep birlikte yürüyeceğiz. Hizmetlerinden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Özkan ÇELİK