Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk, MHP Alaşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette ilçeye yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kirli siyaset yapmadan gönül birlikteliğiyle hizmet ettiklerini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Alaşehir programında Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı ile buluştu. İlçe Başkanlığı önünde partililer tarafından karşılanan Başkan Cengiz Ergün, MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu ve parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Başkan Ergün'e, Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanvekili İbrahim Pelisler, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti İlçe Başkanı Fedayi Kozan ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Savaş Pala eşlik etti.

MHP Alaşehir İlçe Teşkilatından Birlik Vurgusu

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Alaşehir'de Necdet Türk, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde de Cengiz Ergün ile Cumhur İttifakı olarak zafere ulaşacaklarını belirtti. Birlik vurgusu yapan AK Parti İlçe Başkanı Fedayi Kozan da, “Hem Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün hem de Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk bizim adayımızdır” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ise, büyük projelerin planlamasını yaptıklarını belirterek, “Geride kalan kayıp 5 yıllı telafi edeceğiz” dedi.

Cengiz Ergün: Kirli Siyaset Yapmadık

İlçeye yapılan yatırım ve hizmetler hakkında kısa bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hep eserlerimizle sizlerle olmanın gayreti içerisinde olduk. Kirli siyaset yapmadan gönül birlikteliği kurarak en iyi hizmetleri vatandaşımıza sunabilmenin gayreti içerisinde olduk” dedi. MHP MYK Üyesi Ali Uçak da, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı tüm yatırımlar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

İYİ Parti’de seçim 3’üncü tura kaldı! İYİ Parti’de seçim 3’üncü tura kaldı!

Kaynak: Özkan Çelik