Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, yerel seçim çalışmaları kapsamında Akhisar’daydı. Akhisar’da vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’yle birlikte esnafı selamlayarak hayırlı işler diledi. Başkan Ergün ve İşçi’ye, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı,  MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Çarşamba Pazarı’na ziyaret

Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti.Çarşamba pazarında tezgah açan esnaflarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün ve İşçi, esnafa bol kazanç diledi. Esnaf, Başkan Ergün ve İşçi’ye büyük ilgi gösterdi.

Pazarcılar Odası da Ziyaret Edildi

Çarşamba pazarı ziyaretinde Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası da ziyaret edildi.

Oda Başkanı Mustafa Güral, şöyle konuştu:

 “Cengiz Başkanımızı Odamızda ağırlıyor olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kendisine açık destek veriyorum. Türkiye’de MHP’yi temsil eden tek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Esnaf ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. İlçenin işlek caddelerinde gezen Başkan Ergün ve İşçi'yi esnaf ve vatandaşlar sevgiyle kucakladı.

Başkan Ergün ve İşçi, Akhisar’da sıkılmadık el bırakmadı.

Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Ergün ve İşçi'ye, Akhisarlılar 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde destek sözü verdi.

Editör: Nuray Bozkurt