3 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenler Manisa’daydı 3 farklı ülkeden öğrenci ve öğretmenler Manisa’daydı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, su tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla mini bir gösteri sahnelerken, çocuklar su tasarrufunun önemini eğlenerek öğrendi. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından etkinlik sonunda çocuklara hediyeler verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mesir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Halk Eğitim Şube Müdür Serap Gücüyen, Temiz Enerji Yönetim Şube Müdürü Güler Artan, MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Şube Müdürleri Nedim Başer, Yalçın Güney, ÇKSM Sorumlusu Eren Çakır, Büyükşehir ve MASKİ İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı çevre mühendisleri ve miniklerin aileleri de katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ile MASKİ Genel Müdürlüğü personelleri tarafından miniklere, suyun önemi ve su tasarrufu anlatıldı.

Eğlenerek Öğrendiler

Yapılan sunumun ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Mesir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde suyun önemi ile ilgi mini gösteri sahneledi. Su tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen gösteriyi ilgiyle takip eden minikler, eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı. Tiyatronun ardından çocuklar öğretmenlerinin eşliğinde suyun önemi ile ilgili şarkılar söylediler. Programın sonunda Büyükşehir ve MASKİ tarafından çocuklara hediyeler de takdim edildi. Etkinlik, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi