Manisa’da geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atanan Birsen Yonca Ekmekçi, beraberinde Başkan Danışmanı Cihad Taysi, Basın Danışmanı Göksel Topcu ile birlikte gazetemiz Manisa Olay ve internet haber sitemiz www.manisakulishaber.com’a ziyarette bulundu.

Medya grubumuzun Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Yazı İşle Müdürü Esra Kale ve Başyazarımız Ertuğrul Aytaç tarafından karşılanan Büyükşehir Belediyesi heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Birsen Yonca Ekmekçi, Manisa Olay Gazetesi’ni takip ettiklerini, Manisa’nın ve Manisalının sorunlarına ilişkin başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Yerel basının, Manisa için önem taşıdığına değinen Ekmekçi, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını kamuoyuna duyurulması adına gazetelerin önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da göreve yeni atanan Ekmekçi’ye, görevinde başarı diledi. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz