MHP Manisa Milletvekili adayları Ali Uçak, Şehnaz Güvendik, Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay, MHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ali Dağlıoğlu ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ve üyeleri dernek binasında ziyaret etti.

Başkan Cevdet Çiçek, MHP milletvekili adayları ve partililere gerçekleştirdikleri ziyaret için Bitlisliler adına teşekkür etti. Çiçek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere katılan partilere ve adaylara başarılar diledi.  Çiçek, “Ali Uçak gerçekten ülkemizin, Manisa’mızın gurur iftarıdır. Gerçekten güzel çalışmalara imza atmıştır.  MHP Milletvekili adaylarına çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun, bahtınız olsun. Bizim birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var. Allah birliğimizi, beraberliğimizi kıyamet gününe kadar daim eylesin. MHP listesinde doğulu adayları olduğu için ayrıca mutluyuz” dedi.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Bitlis sadece Doğu için değil Türkiye için önemli bir yer. Önemli bir ilimiz. Bir Bitlisli hemşerimizi gördüğümüz zaman kendi hemşerimizi gördüğümüz gibi mutlu oluyoruz. Belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği yaptık.   MHP MYK üyesiyim. Genel Başkanımız bizi milletvekili adayı yaptı. Manisa’daki ve ülkemizdeki doğulu kardeşlerimizle birlikte yol yürümek istiyoruz. Türkiye’mizin hiçbir yerinde ayrım gayrı olmaz. Manisa ile Ankara arasında köprü vazifesi görmek istiyoruz. Manisa’ya hizmet zamanı geldi. Bizleri Ankara’ya gönderirseniz Manisa için en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Milletvekili adayları listesinde Doğu kardeşlerimize yer veren tek parti MHP’dir. Listemizde 3 tane Doğu’dan adayımız var. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz” dedi. Özkan ÇELİK

Editör: Zerrin Ağar