Emniyet Müdürü Aktaş’tan özel öğrencilere ziyaret Emniyet Müdürü Aktaş’tan özel öğrencilere ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Köprübaşı ilçesine bağlı Bozburun mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Alt ve üstyapısı yenilenen Bozburun da mahalle muhtarı Rahmi Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın da kırsal mahallelerinde yatırımlarına devam etti. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Bozburun mahallesindeki alt ve üstyapı yatırımı tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik  mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ustamehmetoğlu ve Çevik’e, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Enver Çetin eşlik etti. Mahalle Muhtarı Rahmi Uçar ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Büyükşehir ve MASKİ heyeti, Bozburun’da hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını diledi. Programın sonunda, Başkan Ergün’ün hediyeleri Mahalle Muhtarı Rahmi Uçar ve mahalle sakinlerine takdim edildi.

BOZBURUN’A DÖNÜŞÜMÜ YAŞATAN YATIRIMLAR

Bozburun’a ilk olarak bin 300 metre içme suyu, bin 100 metre de kanalizasyon hattı döşendi. Ardından 7 bin 500 metrekare üstyapı çalışması yapıldı. Mahalleye 2 adet 100 kişilik fosseptik konuldu. Mahalledeki su sayaçları muhafaza kutularıyla birlikte yeni nesil uzaktan okumalı mekanik sayaç takılarak ücretsiz bir şekilde yenilendi. İçme suyu sondajı da kazandırılan mahalleye sadece MASKİ bünyesinde 2 milyon 800 bin TL yatırım yapıldı.

“MAHALLEMİZE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”

Mahalle Muhtarı Rahmi Uçar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize çok güzel hizmetler yapıldı. Alt ve üstyapımız yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

Editör: Zerrin Ağar