Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 27'nci Başbakanı ve 28. Dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ı konuk etti. Binali Yıldırım ziyaret esnasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hatıra defterine duygularını aktardı. Yazdığı notta, Başkan Ergün’e desteğinin tam olduğunu ifade etti.

Belediye hatıra defterini dolduran Yıldırım, şunları yazdı:

Manisa’da ilginç olay… Arabadaki yılanı elleriyle korkusuzca çıkardı Manisa’da ilginç olay… Arabadaki yılanı elleriyle korkusuzca çıkardı

“Anaokulu açılışı dolayısıyla Şehzadeler şehri Manisa’nın değerli Belediye Başkanı Sn. Cengiz Ergün beyefendiye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Belediye Başkanımızın Cumhur İttifakı anlayışına uygun şekilde geçen dönem içinde gerçekleştirdiği hizmet ve projeler takdire şayandır. Etkin personel yönetimi ve zaman odaklı çalışmalarını yeni dönemde de gerçekleştireceğine inancım tamdır. Belediyelerdeki başarımız Türkiye Yüzyılı’nda Cumhur İttifakı’nın başarısıyla taçlandırılacaktır. Bu duygularla Sn. Başkan ve çalışma arkadaşlarının başarılı çalışmalarının devamını diler. Ülkemiz ve milletimiz için huzurlu güzel bir 2024 dilerim.”

Kaynak: Özkan ÇELİK