Siyah-beyazlı camiada üyeler, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirlemek üzere sandık başına gidecek.
Kulüpten yapılan açıklamada, seçimli genel kurulun ilk toplantısının 4 Mayıs 2025 Pazar günü saat 10.00’da Türkiye Atletizm Federasyonu Ataköy Atletizm Salonu’nda yapılmasının planlandığı, ancak çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 11 Mayıs 2025 Pazar günü aynı saatte ve aynı adreste yapılacağı duyuruldu.
Genel Kurul Gündemi
Toplantının gündeminde açılış, Başkanlık Divanı seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başkan adaylarının programlarını sunması ve ardından başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ile üyelik ve sicil kurulu seçimleri yer alacak. Toplantı kapanış ile sona erecek.
Kimler Oy Kullanabilecek?
Kulüp tüzüğüne göre, sicil numarası 49935’e kadar olan (49935 dahil) ve yıllık aidatlarını 31 Aralık 2024 tarihi mesai bitimine kadar ödemiş üyeler, seçimli genel kurula katılım hakkına sahip olacak. Katılımcıların kimlik ve üye kartlarını yanında bulundurmaları zorunlu olacak. Toplantıya misafir kabul edilmeyecek.
Servis Hizmeti Sağlanacak
Üyelerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla İstanbul’un çeşitli noktalarından Ataköy Atletizm Salonu’na ücretsiz servis hizmeti verilecek. Servis kalkış noktaları ve saatleri şu şekilde duyuruldu:
Bostancı İDO Terminali önü: 08.30
Kadıköy Rıhtım (Haldun Taner Sahnesi): 08.30
Bakırköy Carousel AVM önü: 09.00, 11.00, 13.00, 15.00
Beşiktaş Akaretler Kartal Yuvası önü: 08.30, 11.30, 13.30, 14.30
Marmaray Ataköy durağı ve Metrobüs Şirinevler durağı (Kültür Koleji önü): 09.00-16.30 arasında sürekli ring servisi
Genel kurul bitiminde Beşiktaş, Bakırköy, Metrobüs ve Marmaray yönlerine dönüş servisleri sağlanacak.