BEDELLİ Askerlik Yerleri Sorgulama Ekranı: Celp ve Sevk 2024, Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak? e-Devlet Bedelli Askerlik Sorgulama Ekranı ve Tarihler haberimizin detaylarında…

2024 yılı Bedelli Askerlik yerleri açıklandı. Bedelli Askerlik sonuçları ve tarihleri e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Bedelli Askerlik celp ve sevk dönemleri…

Bedelli Askerlik yerleri sorgulama ekranı 29 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapan adaylar tarafından sık sık araştırılıyor. Bedelli Askerlik yerleri internetten e-Devlet üzerinden sorgulanıyor.

2024 BEDELLİ ASKERLİK SONUÇLARI

Milli Savunma Bakanlığının yayınladığı askerlik celp ve sevk duyurusuna göre bedelli askerlik yerleri e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden öğrenilecek. Adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleri ile e-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını sorgulayabilecekler.

Evlenecek çiftlere kötü haber… En az 500 bin lira! Evlenecek çiftlere kötü haber… En az 500 bin lira!

BEDELLİ ASKERLİK YERİ SORGULAMA EKRANI

2024 YILI BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan “Mali ve Sosyal Haklar” genelgesine göre bedelli askerlik tutarı 182.609 TL oldu. 01 Ocak-30 Haziran 2024 dönemi için bu ücret geçerli olacak.

Kaynak: Özkan Çelik