AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bütün güçlerini projelere harcayacaklarını belirten AK Partili Baybatur, “Doğu ve Batı kışla için Millet Bahçesi hayalimiz var. Önümüzdeki süreçte el birliği ile Batı ve Doğu kışlada yapılaşmaya müsade etmeden Millet Bahçesi yapacağız. Sosyo-kültürel alanlar şeklinde hoş bir yer haline getirmek ve Manisa’ya kazandırmak istiyoruz. Manisa’ya nişan haline getirecek projemiz bu. İnşallah yerel yöneticilerimize birlikte bunu yapacağız. Yerel seçim sonrası 2028’e kadar seçim yok. Bütün gücümüzü projelerimize harcayacağız.”

AK Parti ve MHP’nin her şeyinin şeffaf olduğunu belirten Baybatur, şöyle konuştu:

Belki AK partinin adayları biraz geç açıklandı ama başta Manisa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 17 ilçede en büyük favoriyiz. Demle uzlaşı densizler uzlaşı yok. Kapalı kapılar arkasında pazarlık yapmıyoruz. AK Parti ve MHP’nin her şeyi şeffaf. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün seçimi kazanacağını düşünüyoruz. Çok tecrübeli ve bu tecrübeyi bir dönem daha aktaracak. Şehzadeler yeni bir yüz olarak Yavuz Kurt adayımız. Mehmet Bey ise kendi ilçesinde başarılı bir başkan. Başarılı projelere imza attı. Ustalık dönemini tekrar kazanacağına inanıyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi