Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazartesi günü Manisa’da düzenleyeceği miting öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Baybatur, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili ilçe başkanlarından bilgi aldı. AK Parti ve MHP Saruhanlı İlçe teşkilatlarını da ziyaret ederek vatandaşlar ve partililerle de bayramlaşan Baybatur, cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk turda seçimi kazanacağını ve cumhur ittifakı kadrolarının en fazla milletvekili sayısı ile TBMM’de yer alacağını söyledi.

AK Partili Baybatur, muhalefetin yalan dolan ve iftiralar ile yol aldığını söyleyerek, “7’li masanın ortakları ve gizli ortağı her ne kadar sesleri çok çıkıyor olsada, Allah’ın izniyle ilk turda bu iş tamamdır. Onlar istedikleri kadar yalan, dolan, iftira atsalarda, Türkiye Cumhuriyeti devletimizin birçok tarihi projesine saçma sapan bahanelerle çamur atmaya çalışsada milletimiz her şeyin farkında. Yaptığımız anketler ve çeşitli araştırmalarda, Cumhurbaşkanımız ilk turda yeniden seçiliyor ve Cumhur İttifakı kadroları TBMM’de en fazla milletvekili sayısıyla yer alıyor. Bugün ülkemizde ekonomik yaptırımlar nedeniyle küçük çaplı sorunlar olmada devletimiz dimdik ayaktadır. Erdoğan olmasın, isterse elin gavuru gelsin bizi yönetsin bunların derdi bu. Proje yok, hedef yok, kimin ne yaptığı belli değil. Masanın ortakları birisi özerklik diyor, öbürü yok öyle bir şey diyor, o öbürünü yalanlıyor, diğeri onu yalanlıyor. Resmen kimin ne yaptığı, ne söylediği belli değil. Türkiye bunların yönettiğini düşünsenize. Allah muhafaza Türkiye’nin sonunu düşünmek bile istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinde Baybatur’a, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları Fatih Yıldız, Semih Semşettin Şahin, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aykut Büyüktaş ve partililer katıldı. Özkan ÇELİK

Editör: Onur Yılmaz