İlk durağı olan Alaşehir’de TARİŞ üzüm işletmesini gezen Baybatur, işçilerle öğle yemeği yiyerek sohbet etti. Yaklaşan üzüm kesim sezonu öncesinde çiftçilerle bir araya gelen Baybatur, üretim, pazarlama ve tarımsal destekler üzerine istişarelerde bulundu. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Baybatur, ticaretin canlanması ve yerel kalkınmaya yönelik atılması gereken adımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sarıgöl’de Okul Açılışına Katıldı
Alaşehir programının ardından Sarıgöl Kızılçukur Mahallesi’ne geçen Baybatur, yapımı tamamlanan Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı. 4 derslik, kütüphane ve modern sınıf donanımlarına sahip olan okul, teknolojik altyapısıyla bölgedeki eğitim standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.
“Eğitim En Öncelikli Yatırımlarımızdan”
Açılışta konuşan Baybatur, “Eğitim yatırımlarımız, AK Parti’nin en öncelikli alanlarından biridir. Kızılçukur Mahallemize kazandırdığımız Şehit Ahmet Şılak Ortaokulumuz, evlatlarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi için atılmış güçlü bir adımdır. İnşallah buradan yetişen evlatlarımız, ülkesi ve milleti için başarılı işlere imza atacak.” dedi.
“Her Zaman Milletimizin Yanındayız”
Baybatur, AK Parti’nin daima sahada ve vatandaşın yanında olduğuna vurgu yaparak, “Bugün Alaşehir’de üreticimizle, esnafımızla; Sarıgöl’de öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Biz her zaman sahadayız. Milletimiz de hizmet siyasetine güveniyor, sevgisini ve desteğini her fırsatta gösteriyor. Bu destek, daha çok çalışmamız için bize güç veriyor.” ifadelerini kullandı.