Manisa’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek, tebrik için gelen misafirlerini ağırlıyor. Başkan Zeyrek, Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Disiplin Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

D S C 6892 800X501

Mimarlar Odası’ndan Tebrik

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e, Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde,  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılar diledi. Önceki dönemlerde başkanlığını da yaptığı odanın üyelerine ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Başkan Zeyrek de, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iletişim halinde olacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Zeyrek’e, Mimar Sinan’ın resminin yer aldığı bir tablo hediye etti.

İzmir ve Manisa’nın deprem tehlikesi İstanbul’dan yüksek! İzmir ve Manisa’nın deprem tehlikesi İstanbul’dan yüksek!

Milli Eğitim Müdürü Uğurelli’den Başkan Zeyrek’e Ziyaret (2) 800X532

Milli Eğitim Müdürü Uğurelli’den Başkan Zeyrek’e Ziyaret

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Uğurelli, Manisalıların desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik etti. Uğurelli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için hazırlanan davetiyeyi de takdim etti. Ziyareti nedeniyle Uğurelli’ye teşekkür eden Başkan Zeyrek de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Zeyrek, “Manisa’mızda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutluluğu ve yüzlerinin gülmesi için projeler üreteceğiz” dedi.

A92633D7 Df17 448A B32C 5A06Aa699Ee8 2 800X519

Başkan Zeyrek, İl Disiplin Kurulunu Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi İl Disiplin Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Manisa İttifakı oluşturarak, vatandaşların büyük desteğiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik eden İl Disiplin Kurulu Üyeleri, görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeyrek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in bizlere açtığı yol ve gösterdiği hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa’mızda yaşayan 1,5 milyon vatandaşımızın hakkını gözeterek, 5 yıl boyunca bu görevimizi sürdüreceğiz. Her vatandaşın mutlu olduğu, özenilen ve örnek gösterilen bir Manisa için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

Bakan Akçalı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı ve Levent Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı ve Levent Akçalı, hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ferdi Zeyrek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi