10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa basınında görev yapan gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu etkinliğe Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimi ile Manisa basınında görev yapan gazeteciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Belediyesi Basından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir şöyle dedi; "Bildiğiniz gibi bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Her sene biliyorsunuz Ömer Başkanımız bir etkinlik yapardı ve genelde Spil'de kar etkinliği olurdu bu. Bu sene maalesef Spil'de kar olmayınca böyle bir yemek organizasyonu planladık. Başkanımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Her yıl sizlerle birlikte olmak için gayret sarf ediyor. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra katılımcılara hitap eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, sabahtan başlayan kutlama etkinliklerinin finalini yaptıklarını dile getirerek "Değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e ve yemeği organize eden meslektaşımız Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir'e çok teşekkür ediyoruz. 10 Ocak aynı zamanda İdareciler Günü. Başkanımızın, yardımcılarının ve müdürlerimizin de gününü kutluyoruz. İnşallah daha güzel 10 Ocaklara ulaşırız" dedi.

Davetlerine katıldıkları için basın mensuplarına teşekkür eden ve günlerini kutlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; " Bizimle aynı sofrada olduğunuz için hepinize şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün sizlere belediyemizin çalışmalarını, projelerini, etkinliklerini anlatmak için değil; sizlerle birlikte olmak, sizlerin gününü kutlamak, sizlere mutlu huzurlu bir akşam yaşatabilmek için sizleri davet ettik. Zaten bütün açıklamalarımızda, etkinliklerimizde bizlerle oluyorsunuz. Belediyemizin hizmet, proje ve duyurularını halkımıza ulaştırıyor, onların taleplerini de bizlere ulaştırıyorsunuz. Bugüne kadar ki tüm hizmetleriniz, katkılarınız için, vatandaşlarımızın sesi olduğunuz için teşekkür ediyorum."

"MANİSA BASINIYLA GURUR DUYUYORUM"

Geçmişteki görevleri vesilesiyle de 20 yılı aşkın bir süredir Manisa basınıyla iç içe olduğunu anımsatan Başkan Çelik şöyle devam etti; "Görevlerimiz sebebiyle başlayan ilişkilerimiz zaman içerisinde arkadaşlığa, dostluğa uzandı. Bana göre bu işin en güzel tarafı da budur. Çünkü meslekler biter, görevler son bulur. Ama zaman içerisinde iletişim kurduğunuz insanlarla dostluk kurabiliyorsanız en büyük kazanım bu olacaktır. Ben böyle bir muhabbeti, dostluğu kurduğumuza inanıyorum. O yüzden de sizlere bu dostluğunuz, arkadaşlığınız için teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerle yolumuz kesişmiş, birlikte çalışmışız. Ben Manisa basınıyla gurur duyuyorum. Çünkü şahsi talepleriyle gelen, çıkar peşinde koşan elindeki denklanşörü, gazeteyi, siteyi çıkarı için kullanan kimse yok."

BAŞKAN ÇELİK'TEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Konuşmaların ardından Aynı ALİ Fasıl Gurubunun eşliğinde basın mensupları kendileri için hazırlanan yemeği yedi, kulaklarının pasını sildi. Başkan Çelik, aynı gün doğum günleri olan Hürışık Gazetesi Muhabiri Yusuf Höyük ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç'a pasta sürprizi yaptı. Höyük ve Aytaç kendileri için hazırlanan pastayı Başkan Çelik ile birlikte kesti.

BASINI BU KEZ BAŞKAN ÇELİK FOTOĞRAFLADI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, her zaman kendisini fotoğraflayan basın mensuplarını fotoğraf makinesini eline alarak fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Başkan Çelik "Bugün siz dinlenecek, eğleneceksiniz fotoğrafları ise ben çekeceğim" dedi.

EDEBALİ VE SAVCI KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Yemeğe eşlik eden fasıl grubu etkinliğe ayrı bir renk katarken; basın mensuplarından sesi güzel olan Hüsamettin Edebali ve Tufan Taner Savcı da sahne alarak neşeye neşe kattı. İkili, birbirinden güzel eserlerini meslektaşları için seslendirdi. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz