U15 Milli Takımı, Macaristan ile Manisa'da oynayacağı özel maçların hazırlıklarını Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde ve Mümin Özkasap Stadı’nda tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Macaristan ile oynayacağı özel maçlar öncesi U15 Milli takımın Mümin Özkasap Stadı’ndaki antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette Manisa FK Akademi İdari Direktörü Alparslan Kaya ve Akademi Teknik Direktörü Namet Ateş de yer aldı.

Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu Futbolda 2024-2025 sezonu planlamaları belli oldu

Genç Milli Takımlar Koordinatörü Selman Coşkun ile U15 Milli Takım Teknik Direktörü Selçuk Erdoğan’a çiçek takdim eden ve millilere baklava ikramında bulunan Başkan Mevlüt Aktan, Ay-Yıldızlı ekibe Macaristan maçlarında başarı dileklerini iletti.

1 (2)-116

“Manisalı Futbolseverleri Millilerimize Destek Olmaya Davet Ediyorum”

U15 Milli takımı Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan Aktan, “Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Manisa Futbol Kulübü olarak biz de gençlerimize önem veriyoruz. Akademimizde bununla ilgili örnek olacak işler yapmaya çalışıyoruz. U15 Milli Takımımızı Manisa’da, tesislerimizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. İnanıyorum Macaristan maçlarından da galibiyetlerle ayrılacağız. Ben tüm Manisalıları, tüm futbolseverleri yarın saat 13.00’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Millilerimize destek olmaya davet ediyorum” dedi.

1 (4)-90

Millilerin İlk Maçı Yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Milli Takımlar Koordinatörü Selman Coşkun ve U15 Milli Takım Teknik Direktörü Selçuk Erdoğan, Başkan Mevlüt Aktan’a teşekkürlerini ileterek U15 Milli Takım futbolcularının imzaladığı Ay-Yıldızlı formayı hediye etti.

U15 Milli takımı, Macaristan ile ilk maçını 5 Mart Salı günü (yarın) saat 13.00'te Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacak. Ay-yıldızlılar 7 Mart Perşembe günü Macaristan ile tekrar Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Muhabir: Mahmut ASLAN