Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde bugün saat 16.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Manisalılara hitap edecek.

Miting için hazırlıklar günler öncesinden başlarken, Manisa Valiliği de mitingi alandan takip edecek olan basın mensuplarından, akreditasyon için bilgi istedi.

Geçtiğimiz hafta içinde gönderilen bilgiler İletişim Başkanlığı’na ulaştırılırken, Manisa’dan yerel ve ulusal basın temsilcilerine akreditasyon verilmedi.

Akreditelerin verilmediği, bugün sabah saatlerinde Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yaptığı bilgilendirme ile ortaya çıktı. 

Manisa’dan yerel ve ulusal basın temsilcisi 6 gazeteci, mitingi yerinde takip etmek için akredite belgesi alamadı. Manisalı gazeteciler duruma tepki gösterirken, Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün, listenin Cumhurbaşkanlığı Koruma ekiplerince yapıldığını ve kendilerinin bir müdahalesinin olmadığını söyledi.

Gazetecilerin, mitingi takip etmek için girişimlerini sürdürdüğü öğrenilirken, programa saatler kala sorunun çözülüp çözülmeyeceği ise merakla bekleniyor. MANİSA KULİS HABER 

Editör: Onur Yılmaz