Bahçeli’den Kobani davası kararlarına ilk yorum: ‘Hukuksuzluk’ demek art niyettir Bahçeli’den Kobani davası kararlarına ilk yorum: ‘Hukuksuzluk’ demek art niyettir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya geliyor.

Havayolu ile Akhisar’a gelecek olan Bakan Uraloğlu ilk olarak 10.45’te Akhisar-Gördes şantiyesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında brifing alacak. Ardından yapacağı basın açıklamasıyla, yol yapım çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verecek.

Bakan Uraloğlu Akhisar temaslarından sonra Manisa merkeze gelecek.

Uraloğlu’nun Manisa programı kapsamında en önemli ziyareti her gün binlerce aracın geçtiği ve trafik açısından kentin kanayan yarası haline gelen Gediz Kavşağı’na olacak. Saat 12.45'te Gediz Kavşağı'nda incelemelerde bulunacak olan Uraloğlu, kavşak hakkında bilgi alacak.

Öğleden sonra 15.00’da Manisa Valiliği ziyareti ile devam edecek olan program bakanın Vali Ünlü’yle buluşmasını ve kentteki durum değerlendirmesini içerecek. 15.45’te ise Şehzadeler Kaymakamlığında  İl Koordinasyon toplantısına katılacak. Bu toplantı, kentin çeşitli kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirerek kurumlararası işbirliği ve koordinasyonu pekiştirecek.

Bakan Uraloğlu, akşamüstü programında ise ilk olarak MHP Manisa İl Başkanlığını ziyaret edecek. Daha sonra saat 17.30’da Manisa Büyükşehir Belediyesinde Başkan Cengiz Ergün ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Son olarak saat 18.00’de AK Parti Manisa İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Manisa’dan ayrılacak.

Kaynak: Haber Merkezi