TikTok'ta rezalet: Çocuğu kanlar içindeyken canlı yayın açan kullanıcıya büyük tepki TikTok'ta rezalet: Çocuğu kanlar içindeyken canlı yayın açan kullanıcıya büyük tepki

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 5 bin 500 personel alımının başlatıldığını şöyle duyurdu: "Tarım ve Orman Bakanlığı ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları tarım, orman ve su alanlarındaki gücümüze güç katacak. Ülkemizin dört bir yanında Bakanlığımızın faaliyetleri artarak devam edecek. Göreve başlayacak tüm yeni mesai arkadaşlarımı kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

HANGİ KADRODA KAÇ KİŞİ İŞE ALINACAK?

Tarım ve Orman Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre; ziraat, gıda, su ürünleri, orman mühendisleri gibi mesleklerinde bulunduğu 5 bin 500 sözleşmeli personel, bin 500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı alımına başlanacak. Bu alımlarla birlikte sektörde çeşitli uzmanlık alanlarında istihdam yaratılması hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi