MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

MHP lideri Bahçeli'nin gündeminde yerel seçimler vardı. AK Parti ile mutabakata vardıklarını söyleyen Devlet Bahçeli, ''Çözemeyeceğimiz sorun yok'' mesajı verdi

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Yunusemre Belediyesi'nden duyuru! Taleplere cevap verilecek Yunusemre Belediyesi'nden duyuru! Taleplere cevap verilecek

''AK Parti ile yapılan görüşmelerimizde 3 belediye fazla 5 belediye az almak maksadından ziyade Türkiye Yüzyılı'na odaklandığımızı, her türlü özveriyi karşılık beklemeden gösterdiğimizi ifade etmek istiyorum. Kısa zamanda adaylarımızı belirleyip sahada çalışmaları yaygınlaştıracağız. Mesele, hangi belediye başkanlıklarından daha çok Cumhur İttifakı olarak neyi başaracağımızın ön hazırlığı yapılıyor. MHP üstüne düşen sorumlulukları harfiyen yerine getirecektir. Basit siyasi hesap yapacak, sen onu aldın ben bunu aldım diyecek, ne tıynetimiz ne de merakımız vardır.

''AK Parti ile Çözemeyeceğimiz Bir Mesele Olmayacaktır''

Cumhur İttifakı mutabakata varmış, 31 Mart 2024 için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır. Tarafımız belli ve değişmedi. AK Parti ile müzakerelerde öncelik Türkiye Yüzyılı. Ne söz verdiysek tutarız. Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır.

“Adayları Kısa Sürede Açıklayacağız”

MHP 31 Mart tarihini Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına ivme verecek bir sınır hattı olarak değerlendirmektedir. AK Parti ile yapılan görüşmelerimizde 3 belediye fazla, 5 belediye az almaktan ziyade ülkemiz ve geleceğimiz adına her türlü özveriyi gösterdiğimizi samimiyetle paylaşmak istiyorum.

Dün itibariyle aday adaylığı başvuruları sona ermiştir. Adayları kısa sürede açıklayacağız. Mesele Cumhur İttifakı olarak neyi, nasıl, nerede, nereye kadar başaracağımızın ilkesel tutumunun ön hazırlığı yapılmaktadır. Türk devrine bizim de yürekten desteğimiz olacaktır. Bu pazarlıktan muaftır.

Editör: Nuray Bozkurt