Başkan Ergün, 14 Mayıs’taki seçimlerin vatanımız için hayırlı olmasını dileyerek Milliyetçi Hareket Partisi adaylarına destek istedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Sarıgöl’ün Bağlıca mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün’e programında, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Manisa Milletvekili Adayı Öztürk Demir,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, KAÇEP İlçe Başkanı Fatma Öztürk, meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Ergün mahallede vatandaşlara hitap ederek, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakına destek istedi. Başkan Ergün ayrıca, Sarıgöl merkeze ve Bağlıca mahallesine yapacakları yatırımların müjdesini de vatandaşla paylaştı.

“BECERİKLİ İNSANLAR HİZMET ÜRETİR, HİZMET YAPAR”

İlk olarak Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, konuşma yaptı. Selçuk, “Öncelikle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bizi sımsıcak, gönülden karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. İlçemize, 9 yıldan bu yana büyük işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün teşrif etmiştir. Becerikli insanlar hizmet üretir, hizmet yapar. Cengiz Başkanımız da hizmetleri ile ilçemizin çehresini değiştirmiştir” dedi.

“MANİSA’MIZIN 17 İLÇESİNE HİZMET YAPMAK BİZİM İÇİN ONURDUR, GURURDUR, ŞEREFTİR”

Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak da kendilerini büyük bir coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine ve Başkan Ergün’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Uçak, “Biz sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim onurumuz, gururumuz. Bizler Ankara’da onun eli, ayağı olmak için, yapmış olduğu büyük projeleri bir an önce onaylatmak için, Manisa’mıza hizmetleri daha hızlı getirmek için çalışacağız. 17 ilçemizin hizmetkarı olacağız. Manisa’mızın 17 ilçesine hizmet yapmak bizim için onurdur, gururdur, şereftir” dedi.

“ÇALMADAN, ÇIRPMADAN ÖNCELİK SIRASINA GÖRE DOĞRU HİZMETLER YAPTIK”

Son olarak Bağlıca sakinlerine hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Allah bin defa razı olsun. 2009’da Manisa Belediye Başkanı seçilmiştim. İlk defa 2014 yılında Büyükşehir olmamızdan sonra da iki defa Büyükşehir Belediye Başkanı olmamda bana destek verdiniz. Bana oy vermiş, vermemiş diye bakmadan, ayrım gözetmeden herkese eşit hizmet vermek için çalışıyoruz. Bugün Manisa Büyükşehir Belediyesi her kademeden 6 bine yakın çalışan ordusuyla Manisa’ya hizmet götürmek için çalışıyor. 2014’ten sonra 30 Büyükşehir Belediyesi arasında en çok yatırımı yapan, bütçesini en iyi yöneten belediye olduk” dedi.

“DOĞAMIZI, GELECEĞİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ”

Başkan Ergün yatırımları anlatarak konuşmasına davam etti. Ergün, “Bugün Manisa’nın genelinde 1.088 mahalle var. Bunun 780 tanesi kırsal mahalle. Eski adıyla köy veya belde olan mahallelerimiz. Öncelik sırasına göre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını döşedik. İlçe merkezleri nasılsa köylerimizin üstyapısını da aynı yaptık. Sarıgöl’de 15-16 köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerinin alt ve üstyapısını tamamladık. Ayrıca, hayırlısıyla Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisine de su almaya başladık. Bugün bunun gururuyla karşınızdayım. Bu tesisler vatandaşı ilgilendirmiyor gibi görülebilir ama biz bu tesisleri yapmazsak bu güzel topraklar kalmaz. Doğamızı, geleceğimizi korumak zorundayız” ifadelerini kullandı. Başkan Ergün konuşmasında şu ifadelere de yer verdi: “Bağlıca’ya 1 sondaj kuyusu açtık. Enerji nakil hattını da çekmek suretiyle inşallah bağlantısını kısa sürede yapacağız. Bugün geldiğimiz noktada daha yaşanabilir bir Sarıgöl yarattık. Hayırlısıyla Sarıgöl’ümüze yeni bir meydan kazandıracağız. Allah nasip ederse seçimlerin sonrasında EKAP’tan ihale tarihini alacağız.”

BAĞLICA MAHALLESİNE 2 ADET DOLU SAVAR, 15 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞ

Kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini de belirten Başkan Ergün, “Sarıgöl’ümüzde her yer bağ, birçok vatandaşımız çiftçilikle uğraşıyor. Sarıgöl’ümüze daha önce erken uyarı tahmin sistemi kurmuştuk. Şimdi de 10 adet dolu savar kazandıracağız. Hem de bunların 2 tanesi Bağlıca mahallemizde olacak. Helal-i hoş olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk önceliğim yollar oldu, ikinci önceliğimde kırsal kalkınma oldu” dedi. Başkan Ergün ayrıca, Bağlıca mahallesine 15 bin metrekare taş döşeyecekleri müjdesini de vatandaşla paylaştı.

BAŞKAN ERGÜN, VEKİL ADAYI UÇAK’A DESTEK İSTEDİ

Başkan Ergün konuşmasının son bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili adaylarına da destek istedi. Ergün, “Milletvekillerimiz bizim Ankara’daki gözümüz, kulağımız, destekçimiz olan kişiler. Ali Uçak ve diğer adaylarımızı da Ankara’ya göndermenizi istiyorum. İçinizden biri, yaş meyve, sebze ihracatçılığında 12 yıldır zirveyi kaptırmayan Ali Uçak kardeşime destek istiyorum. Ben ve parti teşkilatımız O’na kefil. Sizler de kefil olursanız tarımın her kademesinde çalışmış Ali Uçak kardeşimiz bizleri Ankara’da temsil edecek. Bu seçimlerin vatanımız, milletimiz, şehrimiz, ilçemiz ve hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa’da şu anda bir tane milletvekili var. O da Grup Başkan Vekilimiz Erkan Akçay bey. Bize bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Allah kendisinden bin kere razı olsun. Ama bir elin nesi var, iki elin sesi var” açıklamasında bulundu. Haber Merkezi

Editör: Zerrin Ağar