Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen Czech Aerobik Open 2023 +18 açık cup turnuvasında birçok ülkeden sporcunun katıldığı yarışmada 20250 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ayşe Begüm sosyal medya hesaplarından, “Czech Aerobic Open 2023, Buzdağının Ardında Kalan Kısım. Herkese merhaba! Bu hafta sonu, hepinizin bildiği gibi, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Aerobic Open Cup'ta yarıştım ve gümüş madalya kazandım. Sizinle paylaştığım bu video, final yarışımdan bir kesit. Fakat bu videoyla birlikte sizinle paylaşmak istediğim, gizli bir hikaye var.
Nisan ayının başında Türkiye Şampiyonası'nda yarıştığım müzik ve koreografiden, ani bir kararla ayrılıp, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Aerobic Open Cup'a 10 gün kala, yeni bir müzik yaptırıp, yeni bir koreografi ile yarışmaya katıldım. Şarkım, "madness" , "delilik" demek. Bu dönemi tam anlamıyla özetlediğini düşünüyorum. Yaptığımız branş için mükemmellik unsuru, belki de en önemli faktör. Ve yarışmaya yalnızca 10 gün kala tüm koreografiyi ve müziği değiştirmek belki de delilik. Fakat bazen, belki de kendi sınırlarımızı farklı şekillerde, tekrar tekrar zorlamak bizi en çok geliştiren şey olabiliyor. Ben de bu yolculuğum boyunca, pek çok kez kendi sınırlarımı zorladım ve kendimi test ettim. Gün geçtikçe gelişimimi görmek, yalnızca sporcu olarak değil, insan olarak da büyümek; bunu hissetmek beni çok mutlu ediyor. Yakın çevremdeki insanlar, ailem... İyi ki varsınız, bu süreçte siz olmasaydınız bu kadar güzel bir sonuç alamazdım. Birlikte daha nice başarılara...” ifadelerini kullandı. 

Editör: Onur Yılmaz