Aydın’da başından vurulmuş halde ölü bulunan üniversite öğrencisi Teslime H’ın erkek arkadaşı, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

Gece yarısı su deposu önünde bulundu

Olay, gece yarısı Kalfaköy yolu üzerindeki bir su deposu önünde meydana geldi. 112 Acil Yardım Hattı'na yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın başına isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde tabanca bulundu

Olay yerini güvenlik çemberine alan ekipler, detaylı inceleme yaptı. Yapılan çalışmalarda olay yerinde bir adet tabanca ele geçirildi. İlk belirlemelere göre, genç kız Teslime Ha. ve erkek arkadaşı E.F., olay yerine bir ticari taksi ile geldi.

Manisa’da zehir tarlasına baskın!
Manisa’da zehir tarlasına baskın!
İçeriği Görüntüle

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, çiftin dışında 2’si kadın olmak üzere toplam 4 kişi daha olay yerine geldi. Bir süre sonra bölgeden silah sesi duyuldu ve ardından genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. İntihar mı yoksa cinayet mi olduğu henüz netlik kazanmayan olayla ilgili soruşturma derinleştirildi.

5 kişi gözaltında, soruşturma çok yönlü sürüyor

Olayla ilgili E.F. cinayet zanlısı olarak olay yerinde gözaltına alınırken, bölgede bulunan diğer 4 kişi de ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA