Aydın’ın Nazilli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki lise öğrencisi Kamran Kocaman evinde ölü bulundu. Olay, ailesinin genci yatağında hareketsiz halde fark etmesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Nazilli Özel Eğitim Meslek Okulu 9-A sınıfı öğrencisi olan Kocaman için durumun fark edilmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Kısa sürede adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde 16 yaşındaki öğrencinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Gencin cenazesi, kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eğitim Camiasından Başsağlığı Mesajı

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak: İHA