Astrolojiye göre her burcun kendine özgü bir enerjisi ve aura etkisi bulunuyor. Bu etkiler elbette kişilere ve astroloji haritasına göre değişiklik gösteriyor. Peki, aurası en yüksek burçlar hangileri? Bulundukları her ortamda hemen fark edilen o burçları listeledik!

Aurası En Yüksek Burçlar

Her burcun farklı enerjisi olsa da bazı burçlar var ki auralarıyla her yerde öne çıkıyor. İşte aurası en yüksek burçlar:

  • Kova
  • Aslan
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay

Aurasi En Yuksek Burclar Kova

1. Kova

Kova burcu astrolojide yenilikçi ve bağımsız bir enerjiyle bağdaştırılıyor. Kova’ların yönetici gezegeni Uranüs sıra dışı olayları simgeliyor. Bu durumda Kova bireyleri ileri görüşlülüğü ve sıra dışı düşünceleriyle her ortamda ön plana çıkmayı başarıyor. Kova burcunun yüksek aurası çoğu zaman etrafındakilerde ilham ve hayranlık duygusu uyandırıyor. Aynı zamanda son derece arkadaş canlısı olan Kova burçlarıyla sıkılmak mümkün değil!

Aurasi En Yuksek Burclar Aslan

2. Aslan

Aslan burcu astrolojide ateş elementine sahip olan güçlü bir burç olarak karşımıza çıkıyor. Aslanlar tıpkı ismi gibi güçlü kişilikleriyle karizmatik bir aura yayıyor. Doğal liderlik yeteneği ve kendine güvenleriyle tanınan bu burçlar her daim ilgi odağı oluyor. Kendilerine özgü neşe ve zarafetle etrafındaki insanlara pozitif enerji veriyor. Diyeceğimiz o ki bir Aslan burcu odaya girdiğinde onu fark etmemek neredeyse imkansız!

Aurasi En Yuksek Burclar Terazi

3. Terazi

Terazi burcu zarafet ve uyumu temsil ettiğinden tabii ki aurası en yüksek burçlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu burcun bireyleri çevresindeki insanlar üzerinde hoş bir etki bırakma konusunda doğal bir yeteneğe sahip. Genellikle nazik kişiler olan Terazi burçlarıyla iyi anlaşmamak için epey bir çaba sarfetmek gerekiyor. Aurasıyla kendine hayran bırakan Terazi burçları aynı zamanda adil davranışları ve iletişim becerileriyle dikkat çekiyor.

Aurasi En Yuksek Burclar Akrep

4. Akrep

Akrep burçları astrolojide derinlik ve gizemle ilişkilendiriliyor. Çevrelerine yoğun ve tutkulu bir enerji yayan Akrep burçları aurası yüksek burçlar arasında ön plana çıkıyor. Akrepler genellikle güçlü ve çekici bireyler olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek özgüveni ve gizemli havasıyla bir Akrep burcunu fark etmemek bir hayli zor. Üstelik Akrep burçlarının zekası ve kararlılığıyla da insanları etkilemekte üstüne yok!

Manisa Piknik Alanları: Doğa Yürüyüşüne Elverişli 10 Piknik Yeri! Manisa Piknik Alanları: Doğa Yürüyüşüne Elverişli 10 Piknik Yeri!

Aurasi En Yuksek Burclar Ysy

5. Yay

Yay burçları enerjik, coşkulu ve heyecan verici kişiliğiyle her daim kendinden söz ettiriyor. Aurası en yüksek burçlardan biri olan Yay’lar iyimser bakış açılarıyla pozitiflik yayıyor. Açık fikirli ve neşeli Yay burçlarını tanımadan bile sevmek ihtimaller dahilinde! Aynı zamanda meraklı ve özgür ruhlu Yay burçları etrafındaki insanlara ilham veriyor.

Aura Nedir?

Aura, bir kişinin bedenini çevreleyen ve gözle görülemeyen enerji alanı olarak tanımlanıyor. Spiritüel inançlara göre her insanın etrafında bir aura olduğuna inanılıyor. Aura renk, titreşim ve bazen de yalnızca his şeklinde algılanabiliyor.

Aurası Yüksek Ne Demek?

“Aurası yüksek” ifadesi bir kişinin çevresindeki enerji alanının belirgin ve etkileyici olmasını ifade ediyor. Bir kişinin aurası yüksekse çevresindeki insanları etkilemesi ve dikkatleri hemen üzerine çekmesi bir hayli kolay oluyor. Aurası yüksek olan kişilere karizmatik, enerjik ve pozitif bir iç dünyaya sahip gözüyle bakılıyor.

Aura Nasıl Yükseltilir?

Aurasını yükseltmek isteyenler birçok farklı yönteme başvuruyor. Ancak bu yöntemlerin etkisi kişiden kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.

Aura güçlendirmek için kullanılan bazı yaygın yöntemler şu şekildedir:

  • Yoga ve meditasyon
  • Doğada zaman geçirme
  • Pozitif düşünme
  • Kristal ve doğal taşlar
  • Reiki ve şifa uygulamaları
  • Aromaterapi
  • Beslenme

Muhabir: Özkan Çelik