Olay Şehzadeler İlçesi Karaoğlanlı mahallesinde meydana geldi. Vatandaşlar tarafından Karaoğlanlı Mahallesi Kırcali mevkisinde elleri ayakları bağlı şekilde bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı Jandarmayı harekete geçirdi.
Olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi sevk edildi. Cinayetin işlendiği yer geniş güvenlik çemberi altına alındı.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı Olay yeri İnceleme ekiplerinin yaptıkları araştırmanın ardından, bulunan erkek cesedinin 40 yaşlarında olduğu ve elleri ayakları bağlı olarak darp edilmesinin ardından öldüğü tespit edildi.

TURGUTLU’DAN KAYIP ŞAHIS ÇIKTI

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bulunan ceset ile ilgili derinlemesine inceleme başlattı.
Yapılan imceleme sonrası 3 gün önce Turgutlu İlçesinden kayıp şahıs olan M.K’nin cesedi olduğu tespit edildi.

ÖNCE İTİRAF ETTİ, SONRA 'BİZ YAPMADIK' DEDİ

M.K’nin Manisa’da sevgilisi olduğu ve en son sevgilisinin yanında olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, kısa süre içinde G.K(37) isimli kadına ulaştı. Jandarma ekipleri G.K isimli kadını gözaltına aldı. İlk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden G.K. daha sonra cinayeti işlemediğini söyledi. G.K’nin kocası Ö.K(45) de gözaltına aldı.

KIZIMI TACİZ EDİNCE

G.K isimli kadın dost hayatı yaşadığı M.K ile ilgili verdiği ilk ifadesinde kızına taciz ettiği ve uyarmak için Karaoğlanlı Mahallesi Kırcaali mevkisine konuşmak için çağırdığını ardından konuşup bölgeden ayrıldığını belirtti.
Cinayet şüphelisi karı kocanın ifadelerinin alınmasının ardından Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık raporları alındı. Sağlık raporları alınan karı koca mahkemeye sevk edildi.
HABER SERKAN ÖZCAN
Editör: TE Bilişim