Manisa'nın Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi 4901 sokakta meydana gelen olayda İddiaya göre 35 yaşındaki M.C , komşu çocuğu 4 yaşındaki E.K'ye cinsel istismarda bulundu. Durumu öğrenen baba M.K., M.C'nın evine gitti. M.C ile M.K arasında başlayan sözlü atışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.C eline geçirdiği bıçakla kendisinden hesap soran M.K'yı çeşitli yerlerinden bıçakladı.
ANNE İSYAN ETTİ
M.K olay yerine gelen 112 ambulansı ile hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştirmek için cinsel istismara uğradığı iddia edilen E.K ve annesi H.K'nin ifadelerine başvurdu. H.K verdiği ifadesinde;
"Evet oğlumun davranışlarında tuhaflıklar sezinlemeye başladım. Oğlum ise komşumuz M.C'nin kendisine sık sık cinsel istismarda bulunduğu söylemesiyle birlikte bende bu olayı eşimle paylaştım. Eşim de bunun hesabını sormak için M.C'nin evine gitti sonunda bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Bu adamda nasıl bir kişi çocuğuma istismarda bulunuyor birde kalkıp eşimi bıçaklıyor. Gerekenin yapılmasını istiyorum" dedi
Manisa Asayiş Şubesi Ağır Suçlar bürosu ile Ahlak Bürosu birimleri M.C ‘nin 4 yaşındaki E.K ‘ye cinsel istismarda bulunmak ve babası M.K'yi bıçaklamaktan dolayı gözaltına alarak soruşturmaya başladı.
Baba M.K ise sırtından aldığı bıçak darbelerinden dolayı Celal Bayar Üniversite Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi altına alındı.
HABER:SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim