Amasra istikametine seyir halinde olan H.K. (73) yönetimindeki 78 BL 591 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı ve devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada, otomobilde bulunan müzik öğretmeni Cansu Kocakurt olay yerinde hayatını kaybederken, 3 aylık bebeği Umay Kocakurt ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.

5 Günlük Yaşam Mücadelesi Hastanede Son Buldu

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan minik Umay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 5 günlük yaşam savaşını kaybetti. Annesinin ardından hayatını kaybeden Umay bebeğin acı haberi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Atatürk Devlet Hastanesi'nde tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından minik Umay'ın cenazesinin memleketi Karabük'e gönderileceği ve yarın gözyaşlarıyla toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA