154 Mahalle Projesiyle kırsal mahalleleri sağlıklı alt ve üstyapıyla tanıştıran Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Zıraman Mahallesinde de çalışmalarında önemli aşama kaydetti. Mahallede 2 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hattı ve 50 metreküplük prefabrik içme suyu deposu çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 12 bin metrekarelik üstyapı çalışması tüm hızıyla ilerliyor.

“Yılların sorunu ortadan kalkıyor”

Mahallelerine yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Bayram Sağlam, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle mahallemizin altyapısı ve üst yapısı yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla yılların sorunu ortadan kalmış olacak. Şuan alt yapı çalışmalarımız bitti. Üst yapı çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Kırsal mahalleler MASKİ’yle kalkınıyor

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Selendi ilçemize bağlı Zıraman Mahallesinde alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemizde 2 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre de içme suyu hattı imalatı yaptık. Şuan üst yapı çalışmalarına başlandı. Hayırlısıyla kısa bir zaman dilimi içerisinde bu çalışmalarımız da tamamlanacak. Kırsal mahallelerimizin kalkınması ve merkez mahallelerden farkı kalmaması için yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmaların hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Özkan Çelik