İzmir'in Karabağlar ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak iki iş yerine çarpması sonucu büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada yaralanan olmazken, iş yerlerinin ortak duvarı yıkıldı ve yumurtalar kırılarak zarar gördü.
Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Kaza, Eski İzmir Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.P. (29) yönetimindeki 45 HA 8722 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan döner ve yumurta dükkanlarına çarptı.

1.40 promil alkollü çıktı
Çarpmanın etkisiyle iki iş yerini ayıran ortak duvarın bir bölümü yıkılırken, yumurta dükkanındaki çok sayıda yumurta da zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü M.P.'nin 1.40 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Gözaltına alınan sürücü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.





