Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  Kırkağaç ilçe ziyareti kapsamında Alifakı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Alifakı Mahalle Muhtarı Burhanettin Topçu tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyarette, Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Yunus Timur, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Seven, KAÇEP İlçe Başkanı Nebahat Güner, Muhtarlar Dernek Başkanı Erdem Ekin ile meclis üyeleri eşlik etti.  

MUHTAR TOPÇU’DAN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR 

Ziyarette konuşan Alifakı Mahalle Muhtarı Burhanettin Topçu; içme suyu, depo temizliği, kanalizasyon ana toplama hattı, taş işleri, mezarlığa tel çit çalışmaları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

BAŞKAN ERGÜN, CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapılan hizmetlerin helali hoş olmasını diledi. Başkan Ergün, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde Alifakı halkından destek istedi. Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Başkan Ergün, Milletvekilliği seçiminde de Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarına destek olunmasının önemine değindi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayına kullanmanız durumunda Cumhur İttifakının güç birliğiyle bu hizmetler daha da artarak devam edecektir” diye konuştu. 

UÇAK, ‘SİZLERİN HİZMETKARI OLACAĞIZ’ 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Ali Uçak da, Alifakı Mahallesi sakinlerinden 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde destek istedi. Tarımın içinden geldiğini ve çiftçinin sorunlarını çok yakından bildiğini belirten MHP Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yaptığı hizmetler saymakla bitmez. İnşallah 14 Mayıs’ta Milletvekili adayı bu kardeşinize destek verirseniz ve sizlerin oylarıyla Ankara’ya gidersek, Manisa ile Ankara arasında köprü olacağız. İstek ve taleplerin takipçisi olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz