Ali Özbir, Esra Erol'un programının yapımcısıdır ve 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı programda canlı yayında evlenen bir isimdir. Türk sunucusu ve televizyon programcısı olan Esra Erol, 12 Mayıs 1982'de İstanbul'da doğmuştur. Yerel radyo ve televizyonlarda başarılı programlara imza atmış, iki kez Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü kazanmıştır. Ali Özbir Kimdir? Esra Erol'un Kocası Ne İş Yapıyor? Detaylar...

Ali Özbir Kimdir? Esra Erol'un Kocası Nerelidir?

Ali Özbir, Karslı bir birey olarak bilinir ve Temmuz 1968'de doğmuştur. Ünlü sunucu Esra Erol ile olan evliliğiyle tanınan Ali Özbir'in ailesi, özellikle babasının hikayesi nedeniyle merak edilen bir isim olmuştur. Ali Özbir, Esra Erol'un programının yapımcısıdır ve 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı programda canlı yayında evlenmişlerdir.

Ancak, Ali Özbir'in mafya olarak tanınan Kürt İdris'in oğlu olduğu ve annesinin Yunan asıllı olduğu iddiaları doğrulanmamıştır. Bu nedenle Ali Özbir kimdir sorusunda bu detayları paylaşamıyoruz.

Ali Özbir Kaç Doğumlu?

Sunucu ve televizyon programı yapımcısı Esra Erol'un eşi olarak bilinen Ali Özbir, 1968 yılında dünyaya gelmiştir. 2023 yılına gelindiğinde ise 55 yaşındadır. Ali Özbir kimdir sorusuna cevap arayan birçok kişinin ilgi gösterdiği yaş bilgisini bu şekilde ifade edebiliriz..

Ali Özbir’in Mesleği ne?? Esra Erol'un Eşi Ne İşle Meşgul?

Ali Özbir hakkında bilgi edindik. Ancak, Esra Erol'un eşi olan Ali Özbir'in mesleği nedir? İşte bu sorunun yanıtı...

Ali Özbir, önceki yıllarda turizm sektöründe faaliyet gösteren bir bireydir ve şu an Esra Erol'un programının yapımcılığını üstlenmektedir.

Kürt İdris olarak bilinen İdris Özbir, 70'li ve 80'li yıllarda İstanbul'un tanınmış kabadayıları arasında yer almıştır. Esra Erol'un kayınpederi, Kürt İdris olarak bilinen İdris Özbir'dir. Esra Erol'un kocasının mesleği nedir sorusunun yanıtı genel olarak bu şekildedir...

Esra Erol'un Kayınvalidesi ve Kayınpederi Kimdir?

Esra Erol'un kayınvalidesi Marika Özbir'dir. Marika Özbir, Yunan kökenli bir kadındır ve tanınmış yeraltı figürü Kürt İdris lakaplı İdris Özbir ile evlenmiştir. Esra Erol'un kayınpederi ise İdris Özbir'dir. İdris Özbir, 1937 yılında Kars'ın Susuz ilçesinin Kayadibi köyünde doğmuş, ailesiyle birlikte İstanbul'a göç etmiş ve kabadayılıkla ünlü olmuştur.

Ne yazık ki, 2002 yılında akciğer kanserinden yaşamını yitirmiştir. Esra Erol'un eşi Ali Özbir ise İdris Özbir'in oğludur ve turizm sektöründe faaliyet göstermektedir.

Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı? Manisa'nın 600 Yıllık Sembolü: Sultan Cami Tarihçesi! Kim Yaptı?

Ali Özbir kimdir konusunda en çok ilgi çeken konular annesi ve babası olmuştur. Esra Erol'un kayınvalidesi ve kayınpederi hakkındaki bilgiler bu şekildedir. Fakat, detayların sınırlı olması sebebiyle daha fazla ayrıntı veremiyoruz.

Esra Erol Kimdir?

Ali Özbir kimdir sorusundan sonra Esra Erol'u daha yakından tanıyalım... Esra Erol kimdir? İşte bilgiler!

Esra Erol, Türk sunucusu ve televizyon programcısıdır. 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sinop Ayancık kökenli bir ailenin üyesidir. Babası Seyfi polis, annesi Necla ise Sinoplu'dur. Esra Erol, beş kız kardeşin ortancasıdır.

Kız lisesi mezunu olan Esra Erol, açık öğretim fakültesinden de diplomasını almış ve Maltepe Üniversitesi'nin diksiyon-spikerlik kurslarına katılmıştır. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Lise yıllarından itibaren yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sunmuştur.

İki yıl üst üste Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülüne layık görülmüştür. 2010 yılında iş adamı Ali Özbir ile evlenmiş ve İdris Ali ile Ömer Erol adında iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Esra Erol Kaç Yılında Evlendi?

Esra Erol, 2 Temmuz 2010 tarihinde iş adamı Ali Özbir ile hayatını birleştirmiştir. Evlilik törenlerini canlı yayında gerçekleştirmişlerdir. Esra Erol ve Ali Özbir’in evlilikleri, 12. yıl dönemine yaklaşmaktadır. Bu tarih sonrasında Ali Özbir kimdir sorusu daha sıkça sorulmaya başlandı, çünkü Ali Özbir, özellikle bu evlilikten sonra daha geniş kitlelerce tanınmaya ve konuşulmaya başladı...

Esra Erol'un Çocuklarının Sayısı Kaçtır?

Esra Erol'un iki evladı bulunmaktadır. İdris Ali, 2011 yılında dünyaya gelirken, Ömer Erol ise 2015 yılında doğmuştur. Esra Erol, Ali Özbir ile 2010 yılında evlenmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi