Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyet dikkat çekti. Beria Özden, eşini Aleyna'dan uzak durması konusunda uyardı, ancak Yunus Emre'nin davranışları değişmeyince Özden, eşinin adını ve soyadını sosyal medya profilinden sildi.

Hamile Olduğunu Duyurmuştu… Bebeğini Kaybetti

Beria Özden, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğunu duyurmuştu. O hafta oynanan iletişim ödülünü kazanan Kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre, baba olacağını öğrenmişti. Beria Özden ise rahatsızlıklarından dolayı kullandığı ilaçlardan dolayı bebeğini kaybettiğini açıkladı. Özel izinle eşiyle telefonda konuşan Beria Özden, hem kötü haberi verdi hem de Aleyna konusunda uyarıda bulundu.

Deprem Çantasında Neler Olmalı? Nasıl Hazırlanır? Hangi Yiyecekler Konulmalı? Deprem Çantasında Neler Olmalı? Nasıl Hazırlanır? Hangi Yiyecekler Konulmalı?

“Aleyna'dan Uzak Dur"

Daha önce eşini "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyaran Beria Özden, "Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular... O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada... Kimse kabul etmez bu kadar olayı... Sana güveniyorum ben başta" demişti. Yunus Emre de eşini çok sevdiğini belirterek "Böyle şeyleri kafana takma" karşılığını vermişti. 

Editör: Onur Yılmaz