Alaşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Alaşehir’de 34 bin 183 metrekara tarlanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını ilangovtr üzerinden duyurdu. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları açıklandı.

İşte ilanla ilgili detaylar…

Alaşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, tarafından çıkılan ilan için ayrıntılı görsellere, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/5667 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıflarında şu bilgiler yer aldı:

Satışı istenen taşınmaz Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy mahallesinde bulunmaktadır. 165 ada 38 parsel numarasına kayıtlıdır. Yüzölçümü 34 bin 183 metrekaredir. Muhammen bedeli 1.045.597 TL’dir.

İmar durumu: Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi bulunan ve 165 ada 38 parselde kayıtlı olan taşınmaz plansız alanlar içerisinde kalmaktadır.

Kaydındaki Şerhler: 1065 Tepeköy Tarım Kredi Koop. Ve DAC Tarım San. Dış Tic. LTD. ŞTİ. Nin ipoteği vardır. Beyanlar hanesinde Diğer(Konusu -''Parsel Büyükova Koruma Alanı İçindedir. Onaylanmış imar planları ile onaylı köy yerleşik alanları içerisinde kalmaması halinde 5403 sk kapsamında izin alınmadan tarımsal üretim amacı dışında kullanılamaz '') beyanı bulunmaktadır.Tapu kaydındaki gibidir.

İLANLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: Nuray Bozkurt