AKUT MANİSA ekibine yeni katılan gönüllüler temel eğitim programları gereğince Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından verilen Temel Yangın Müdahale eğitimlerini başarıyla tamamladı.

AKUT gönüllülerine verilen teorik bilgilerin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Meydana gelebilecek olası yangınların önüne geçme, hortum kullanma, yangına müdahale, söndürme ve kurtarma faaliyetlerine ilişkin eğitim ve tatbikatlarla bilgilerini pekiştiren katılımcılar itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

GDZ Elektrik duyurdu! 28 Temmuz Pazar Şehzadeler, Yunusemre, Gördes elektrik kesintisi GDZ Elektrik duyurdu! 28 Temmuz Pazar Şehzadeler, Yunusemre, Gördes elektrik kesintisi

AKUT Manisa eğitim birimi sorumlusu Ümit Başkaplan yaptığı açıklamada, “Yakın geçmişte yaşadığımız Spil yangını,  Sabuncubeli yangını ve en son Marmaris yangınında görev yapan Manisa ekibimizin bu gibi istenmeyen olaylarda kamu kurum ve kuruluşlarına destek anlamında daima hazır bulunabilmek için eğitim programlarını yüksek katılım ve disiplinle uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi