Manisa’nın ilçelerinde yaşayan kadınların Manisa'nın tarihi, doğal ve turistik yerlerini keşfetme şansı sunduğu “Haydi Kadınlar Manisa’ya” projesi devam ediyor… Proje çerçevesinde Akhisarlı 75 kadın, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilerek Manisa'yı daha yakından tanıma şansı elde etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve diğer yetkililer, Şehzadeler ilçesinde bulunan Masal Park'ta Akhisarlı kadınları ağırladı. Kadınlar, parkı gezdikten sonra Tıp Tarihi Müzesi ve Sultan Camii'ni ziyaret etti. Daha sonra, Mimar Sinan'ın Manisa'daki tek eseri olan Muradiye Camii'ni ziyaret edip Mevlevihane'yi gezdiler. Öğle yemeği için MASKİ Genel Müdürlüğü'nde ağırlanan kadınlar, öğleden sonra da gezi programlarına devam etti.

Başkan Ergün’den Akhisarlı kadınlara sürpriz

Başkan Ergün, Akhisarlı kadınlara sürpriz yaparak kadınların bir sonraki durağı olan Hanımlar Aile Çay Bahçesi’nde Akhisarlı kadınlarla buluştu. Düzenlenen gezi programı nedeniyle memnuniyetini paylaşan kadınlar Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün, Manisa’da ağırlanan kadınlarla gezi anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akhisarlı Kadınlar Manisa’ya hayran kaldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çanakkale Şehitler Anıtı ve Atatürk Gençlik Merkezi’ne de ziyarette bulunan Akhisarlı kadınlar, Manisa’ya hayran kaldı.

Muhabir: Özkan ÇELİK