Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Manisa’nın Akhisar ilçesinde 504 metrekare imarlı arsa ve müştemilatının mahkemeden satışa çıkarıldığını açıkladı. ilan.gov.tr üzerinden duyurulan ilanda imarlı arsa ve müştemilatının ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/84 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabileceği belirtildi.

İmarlı arsa ve müştemilatının muhammen bedeli 400 bin TL olarak belirlendi. Birinci satış günü ise 22 Mayıs 2024 olarak ifade edildi.

Satılmasına karar verilen taşınmasın özellikleriyle ilgili şu bilgiler verildi:

  • Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan Beyoba Mahallesi’nde yer alan arsa 174 ada 5 parselde kayıtlıdır. Tapuda arsa vasfına haiz taşınmaz içerisinde 1 adet zemin kat mesken 62,00 metrekare ve üst katı 62,00 metrekare büyüklüğünde bulunan mesken olmak üzere toplam 124,00 metrekare büyüklüğünde 55-60 yıllık yapı bulunuyor
  • Yapı yığma şeklinde yapılmış olup kapılar ve pencereler ahşap doğrama, çatı kiremit ile kaplı olup,dış cephe sıvalt ve boyalıdır.
  • Parsel içerisinde yol cephesinde bulunan zemin kat tek hacimden oluşan yığma şeklinde yapılmış 41,00 metrekare büyüklüğünde 55-60 yıllık çatı kiremit ile kaplı yapı bulunmaktadır.
  • Parselin arka cephesinde parsel sınırında 9,00 m2 büyüklüğünde yığma şeklinde yapılmış 55-60 yıllık geniş çaplı tadilata ihtiyacı olan müştemilat nitelikli taşınmaz bulunmaktadır.
  • Parsel içerisinde bulunan yapıların toplam alanı 179,00 metrekaredir.

Kaynak: Haber merkezi