14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala AK Parti iktidarı müjde sepetini açtı. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
TV100’de Özgür İfade programına katılan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın genel af çıkarabileceğini iddia etti.
Erdoğan’ın seçimi bıçak sırtında gördüğünü dile getiren Cem Küçük, “Tayyip Bey seçimi bıçak sırtında gördüğü için bu ekonomiyi vaat ediyor. Yarın cezaevi mahkumlarıyla ilgili bir şey gelebilir, sabah böyle bir haber aldık, kesin değil ‘Konuşuluyor’ dendi” ifadelerini kullandı.
AK Parti'nin seçim beyannamesi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Beyannamede üniversite öğrencilerine vergi muafiyetinden, ev hanımlarına emeklilik desteğine ve kamuda mülakatın kaldırılmasına kadar pek çok başlık yer aldı. HABER MERKEZİ