WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Sohbet balonları değişecek! WhatsApp’a yeni özellik geliyor! Sohbet balonları değişecek!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Yenişehirlioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Basın mensuplarımız; edindikleri bilgileri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde paylaşma hedefi ve kamuoyunun haber alma hakkı doğrultusunda çalışan, toplumun en güvenilir bilgi kaynağı olma vasfını taşıyan, insanüstü bir gayretle görev icra eden saygıdeğer emekçilerdir.
Savaş ve afet dahil olmak üzere en zorlu şartlarda vazifelerini yerine getirmektedirler.
Özellikle doğru bilginin yanlış olandan, gerçeğin yalandan ayırt edilmesinin oldukça güç olduğu; yazılı, görsel ve sosyal medya aracılığı ile bilginin niteliğine bakılmadan paylaşıldığı, dezenformasyonun kol gezdiği çağımız dünyasında basın mensuplarımıza düşen sorumluluk oldukça artmıştır. Kalemi haktan ve hakikatten yana olan, vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına zaman ve mekan mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan, ilkeli ve dürüst habercilik anlayışıyla görevlerini büyük bir titizlikle ifa eden, ülkemize ve milletimize hizmet etme hedefiyle gerek yurt içinde gerekse yurtdışında muazzam mesleki başarılara imza atan gazetecilerimizin ve basın camiamızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Basın camiamızın tüm mensuplarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
Değerli basın emekçilerimiz için aileleri ile geçirecekleri sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ederken; aramızdan ayrılan emektarlarımızı bir kez daha rahmetle yâd ediyorum."

Kaynak: Haber Merkezi