Kaynak: Özkan Çelik

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için partiler adaylarını belirlemek için son sürat çalışmaya devam ediyor. Son olarak henüz Manisa’da ilçe adaylarını resmi bir açıklamayan AK Parti’de ise süreç biraz karıştı. Bununla birlikte bazı partililer, duruma tepki gösterdi. Peki, Yavuz Kurt Kimdir, nereli? AK Parti aday adayı Yavuz Kurt kaç yaşında, evli mi? Yavuz Kurt AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Mı? Detaylar haberimizde…

Yavuz Kurt, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Mı?

Kulis bilgilerine göre AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yavuz Kurt’un, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı olarak gösterileceği öğrenildi.

Yavuz Kurt Kimdir?

Yavuz Kurt, 1978 yılında Manisa'da doğmuş ve ilkokul ile ortaokul eğitimini Manisa'da tamamlamıştır. Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1998 yılında dereceyle mezun olan Kurt, kariyerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nda Müfettiş Yardımcısı olarak başlamış ve sırasıyla Müfettiş, Başmüfettiş görevlerinde bulunmuştur.

Yavuz Kurt SGK Müdürlüğü Yaptı Mı?

2000-2016 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Yavuz Kurt, 2016-2021 döneminde Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak görev yapmış, ardından 2021-2022 yıllarında SGK Ankara İl Müdürü olarak atanmıştır. 2022 yılından itibaren ise SGK İzmir İl Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Erdoğan ve Özel’in görüşeceği tarih belli oldu! Erdoğan ve Özel’in görüşeceği tarih belli oldu!

Yavuz Kurt Evli Mi, Çocuğu Var Mı?

Yavuz Kurt, İngilizce bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır. Yavuz Kurt, aynı zamanda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu üyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası Endüstriyel İlişkiler Çalışma Grubu üyesi ve Sosyal Güvenlik Dünyası Dergisi hakem kurulu üyesidir. Çalışmaları genellikle kayıt dışı istihdamla mücadele, sosyal güvenliğin finansmanı, denetimde etkinliğin artırılması, istihdam artırıcı tedbirler, endüstri 4.0 ve toplum 5.0 modellerinin sosyal güvenlik üzerindeki etkileri gibi konuları içermektedir.

Kaynak: Özkan Çelik