Köprübaşı ilçesinde Gülşen ve Varlı ailelerini ziyaret eden Baybatur, ailelerin tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi. Baybatur, ilçe esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler dileklerin iletti.

Köprübaşı Belediye Başkanlığını ziyaret eden Baybatur, belediye personellerine tek tek selam verirken, Belediye Başkanı Regaip Topuz'u da makamında ziyaret etti. Baybatur, Su tutmaya başlayan ve bölge çiftçisine can suyu olan, Döğüşören Barajı'nda incelemelerde bulundu.  Döğüşören Barajı’nın temelden yüksekliğinin 35 metre olduğunu ve belirten Murat Baybatur, barajın tamamlandığında 1970 dekar araziye can suyu vereceğini, 1 milyon 740 bin m3 su depolanacağını ve bölge üreticisine yılda yaklaşık 6 milyon lira daha fazla kazan sağlayacağını söyledi.

Baybatur, Gördes'in Köseler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve yaklaşık 6 Milyon'a mâl olan, 4 derslikli, ana sınıfı, fen laboratuvarı,  resim ve müzik atölyesi, konferans salonu, yemekhane, öğretmenler odası, idari odalar, özel eğitim sınıfı  bulunan, Köseler Şehir Er Sezai Özdemir İlkokulu'nun açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Baybatur, AK Parti iktidarının verdiği her sözü tuttuğunu ve yapmış olduğu eserlerle tarih yazdığını söyledi. Gördes'te esnafları ziyaret eden Baybatur, çay teklifinde bulunan vatandaşları kırmayıp sohbet etti. Baybatur, ikindi namazını kıldığı Merkez Ulucami'nin ardın İsa Gürbüz ve ailesini ziyaret etti.

AK Parti Gördes İlçe Başkanlığı tarafından STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katılan Baybatur, burada yaptığı konuşmada, AK Parti kadrolarının sorun gibi görünen her sıkıntıyı tek tek çözdüğünü söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in, Temmuz ayında 7 bin 500 liranın üzerinde maaş alan 15 Milyon emekliye, refah payı verilmesi, İlk emekli maaşlarını alamayanların hak kaybı yaşamayacaklarının garantisini ve küçük esnafa verilen emeklilik gününün 9 Bin'den 7 Bin'e güne çekilmesi ile ilgili çalışmaların yapıldığı müjdesini verdiğini belirten Baybatur, "Biz iş üretiyor, sorunları bir bir çözüyoruz. Onlar ise sadece laf, hep yıkmak için konuşuyorlar." dedi.

Baybatur, şöyle konuştu:

"Batı'ya göre Recep Tayyip Erdoğan kötü adam, diktatör. Onlar öyle diyor. Bizim içerideki maşalarda onlarla yanı dili kullanıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili akla ziyan iftiralarda bulunuyorlar. Bunları yapmalarının sebebi, Türkiye'yi ellerinde oyunca gibi oynatamamak, Tayyip Erdoğan'a istediklerini yaptıramamak. İstedikleri yaptırsalar, Tayyip Erdoğan'dan iyisi, güzeli olmazdı. Recep Tayyip Erdoğan'a, Batı ve malum odaklar bu şekilde saldırıyorsa, onların istediğini yapmıyor demektir. Yapmadığı içinde her yolu mübah görüyorlar. Bunların hepsi Recep Tayyip Erdoğan düşmanı. Recep Tayyip Erdoğan bunlara ne yaptı? İşte bunların hiç yapıcı bir sözü, projesi yok. AK Parti araba yaptı, ben daha iyisi yapacağım demezler. AK Parti İHA, SİHA yaptı, biz daha büyük teknolojisini yapacağım demiyorlar. Sürekli hep yıkmak için konuşuyorlar. Bizler inşallah el ele verip, bunların hepsine 14 Mayıs'ta gereken cevabı vereceğiz." dedi.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt