Burhan AKDEMİR

Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olması dolayısıyla seçim bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Vekiller, il başkanlıkları ve ilçe başkanlıklarının belirledikleri programlar kapsamında ilçelerde ve merkezde vatandaşlar buluşuyor.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de seçim bölgesinde yoğun bir şekilde çalışıyor. İlçelerde sık sık vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili Aydemir, gazetemiz Manisa Olay ve www.manisakulishaber.com’u ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Partililerin de eşlik ettiği ziyarette medya grubumuzun Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale de hazır bulundu.

Aynı zamanda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Uğur Aydemir, bütçe görüşmelerinin yoğun geçtiğini, bu nedenle meclisin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesi olan Manisa’ya daha fazla vakit ayırdığını ifade ederek, gezilerinde ilçelere ağırlık verdiğini aktardı.

Komisyon görüşmesi sırasında sarf ettiği sözlerin zaman zaman yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verdiğini dile getiren Aydemir, bunlara takılmadan faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Gazetemizden ve internet haber sitemizden de övgüyle bahseden Aydemir, ekibimize çalışmalarında başarı diledi.

Medya grubumuzun Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da ziyareti için Aydemir ve ekibine teşekkür ederek bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalar için Aydemir’e kolaylıklar diledi.

Editör: Onur Yılmaz