Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde 20 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, 22 yaşındaki M.D. ile 19 yaşındaki 8 aylık hamile eşi Sultan P.D. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.D., pompalı tüfekle eşine ateş etti. Ardından aynı silahla kendisine ateş ederek intihara teşebbüs etti.
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çift, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Bebek sezaryenle dünyaya getirildi
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 8 aylık hamile Sultan P.D., burada acil sezaryene alındı. Dünyaya gelen erkek bebek, tedavisinin sürdürülmesi amacıyla Bursa’daki bir hastaneye sevk edildi.
Sultan P.D. ise doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
M.D. de yaşamını yitirdi
Eşini vurduktan sonra aynı silahla kendisine de ateş eden M.D., ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi sürdürülen M.D. de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.





