Olay 11 Mayıs akşamı saat 18.00 sıralarında Menderes ilçesi Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'nda 2 katlı binanın en üst katında bulunan kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak verecek mevzusu bulunan iki grup konuşmak için kahvehanede bir araya geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine kahvehanede silahlı çatışma çıktı. İki tarafın da silah kullandığı kavgada 7 kişinin tabancayla vurulduğu öğrenildi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, silahla vurulan T.A, S.B., B.C., R.B. ve O.D'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan M.Y. ve A.K. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

7 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Belirlenen 13 şüpheliyi yakalamak için harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. Şüphelilerden 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 4 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

İNTİKAM DETAYI

Öte yandan iki grup arasında daha önceden kumar sebebiyle alacak verecek meselesi yüzünden silahlı yaralama olayının olduğu, kahvehanede 5 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayın da bu yüzden kaynaklanan husumetten meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA

Editör: Nuray Bozkurt