2024 yılına girerken Milli Piyango tarafından düzenlenen yılbaşı özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye ödül 400 milyon TL olarak belirlenmişti. Büyük ödül tam bilet almış bir kişiye çıktı. İddialara göre büyük ikramiye, Kolombiya’dan online bilet satın alan kişiye çıktı. İşte detaylar…

Milli Piyango Büyük İkramiye Kolombiya’ya Mı Çıktı?

2024 yılının ilk günlerinde gerçekleşen Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi'nde, bu yılın büyük ödülü olan 400 milyon TL'nin tam bilete çıkmasıyla ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, bu dev ödüllü biletin Kolombiya'dan çevrim içi olarak satın alındığına dair spekülasyonlar sosyal medyada hızla yayıldı. Milli Piyango yetkilileri tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, internet üzerinden alındığı söylenen büyük ikramiyenin Kolombiya kaynaklı olup olmadığı konusu sosyal medya gündemini sallamaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları, bu iddiayı şansa bağlarken, diğer bir kesim ise bu tür söylentilere şüpheyle yaklaşıyor.

Mahallenin kabusu oldu! Seyir halindeki otomobile at çarptı Mahallenin kabusu oldu! Seyir halindeki otomobile at çarptı

Büyük İkramiyeyi Kazanan Numaralar

Milli Piyango'nun internet üzerinden satılan tam bilete isabet eden 400 milyon TL'lik büyük ikramiye, çekiliş tarihleri içerisinde dağıtılan en yüksek ikramiye olarak tarihe geçti. Kazanan numaralar arasında 3550054 numaralı biletin 400 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandığı belirtilirken, 1367224 ve 6815815 numaralı biletlerin de 40 milyon TL ikramiye kazandığı açıklandı.

Yetkililer Resmi Açıklama Yapmıyor!

Ancak, Kolombiya kökenli olduğu iddia edilen büyük ödül biletine dair kesin bir doğrulama yapılmadığı için, bu konudaki tartışmalar devam ediyor.  Resmi açıklamaların yapılması ve konunun netlik kazanması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Merkezi